Houten Debarker

Hout debarker (houten peeling machine) wordt gebruikt voor het schillen van de schors van logs, vooral gebruikt in houtpulp en papierfabrieken en hout gebaseerde paneel planten die zal het hout logboek gebruiken als grondstof. Met kleine investering, laag energieverbruik, minder ruimte bezet, lage bouwkosten, hoge capaciteit en...

Productdetails


Houten debarker(houten peeling machine) wordt gebruikt voor peelingbark van logs, vooral gebruikt in de houtpulp en papierfabrieken en hout gebaseerde paneel plantwhich het hout logboek als grondstof gebruiken zal. Met kleine investering, laag energieverbruik, minder spaceoccupied, lage bouwkosten, vrachtrails en andere kenmerken. Geschikt voor het aansluiten van middelgrote en grote formaathouten chipper, evenals het doseren van effect.Tand roll hout debarkerde apparatuur peeling de epidermale van logs, onderverdeeld in één uiteinde van de geen kwijting en de zijwaartse uitworp, de personages zijn hoge is peeling efficiëntie, zware belasting, hoge snelheid, de slijtvastheid, hoge corrosieweerstand. Als klant behoefte kan worden geproduceerd.
Principe van de structuur:

Logs van de bovenste sidenear het station in houten debarker machine, gaan met de aandrijfmotor en aandrijfcomponenten, de machine van de peeling met tanden zal roteren door een bepaalde richting, schil de bast af, terwijl het draaien van de peeling roller de woodlogsmove elkaar brengt, zal direct zodat de stapel zich aanmeldt op en neer rollen, aanraken, raken, rubbingeach, andere tussen de logs. Thebarks is peeleddown en door middel van de roller en de plaat tand uitvalt op de transportband.
Structuur-functies:
1. als gebruik van de open silo's, canfeed van de ene kant en de kwijting van de andere kant, de bestaande roller peeling machine voeding/ontladen zonder macht te voorkomen, ervoor te zorgen dat de hoge efficiëntie.
2. moeten de theteeth segmenten invloed op houten, niet alleen het hout log doen cirkelbeweging en roteren rond eigen te maken. Zodat de peeling efficiëntie zullen zeer hoog zijn, vooral voor koude, zal droog en hard gevilde soorten hout log heeft een goede schil net tarief.
3. sterk aanpassingsvermogen, de machinecan handledifferent soorten, diameter, lengte en vorm hout log. Als gevolg van het hout log onregelmatige verslaan roterende movementduring Ken peeling, dus zelfs gebogen uitsparing onderdelen op de houten logboeken ook kan touchedwith tanden heel goed. Daarom kan buigen van hout log worden geschild heel goed dan andere machines...
4. moet de machine stilstaat, het energieverbruik zal zeer klein, mislukkingstarief zullen zeer laag. En onderhoud werklast is ook klein. Trillingen en lawaai zal bemuch lager is dan de drum machine peeling, de houten debarker werken direct, zelfs zonder de basisinstallatie, easyoperation.

Technische Parameter:

Model

BBP260/11

BBP270/15

Rotorandamp;#160;Dimension(mm)

630*11385

680

Rotor Speed(rpm)

78

40-80

Capacity(M3/Hour)

12-20

20-35

Power(kW)

45

75

Weight(kg)Technische Parameter:

Model

6

9

12

Capacity(ton/Hour)

7-15

15-25

25-30

Power(kW)

7.5*2

7.5*2

7.5*2

Length(mm)

6300

9000

12600

Width(mm)

1310

1500

1550

Height(mm)

1550

1700

1650

Weight(ton)

4

5

6

Onderzoek