Poort industrie Silo

Productieproces. Alle stalen poort silo onderdelen worden geproduceerd in een fabriek, dus de kwaliteit kan totaal gecontroleerde, overwegende dat gegoten in plaats Betonnen silo's meer variabelen zoals de concrete levering en weer. De nuttige levensduur van beton vóór gebruik is minder dan 2-3 uur. Na deze...

Productdetails

Productieproces.

Allestalen poort siloonderdelen worden geproduceerd in een fabriek, dus de kwaliteit kan totaal gecontroleerde, overwegende dat gegoten in plaats Betonnen silo's meer variabelen zoals de concrete levering en weer. De nuttige levensduur van beton vóór gebruik is minder dan 2-3 uur. Na deze periode, beton beginnen te verliezen zijn optimale kenmerken.Ontwerp.

De concrete kaderproces slip wordt verder bemoeilijkt door het feit dat het is een dynamische of continu proces. Wapening plaatsing, concrete kwaliteit, enz., alle invloed op het uiteindelijke product. Veld toezicht speelt ook, een echt ernstige rol in betonnen silo's: meer mensen werken op site, langere periode inbedrijfstelling (als gevolg van de weersomstandigheden) en, uiteindelijk, hogere kosten.

Betonnen silo 'sgroter dan kan wordenstalen silo 'smaar deze degenen hebben grotere diameters, zodat de totale capaciteit is het hoogst. Om deze reden Betonnen silo's zijn alleen meer geschikt, als de ruimte echt beperkt is.

Het is gemakkelijker te bouwen van stalen silo's en ook te installeren van accessoires zoals deuren, ladders, samplers, enz.

Staalconstructie is flexibeler, zodat stalen silo's beter gedrag in het geval van de aardbeving hebben.

Met betrekking tot luchtdicht, beide structuren zijn gewoonlijk luchtdichte indien de openingen goed hermetisch afgesloten.


Poort industrie silo eenpplications:

●Coal-opslag

●bulk cargos opslag

●bulk graan opslag

●finished producten-opslag


Eigenschappen en voordelen:

●convenient gebruikt hoge snelheid laad- en lossysteem

Automatische ●High

●High overbrengen snelheid

●Good afdichting

●galvanized stalen plaatmateriaal

●Base mangat

●Long beroepsleven: 25-30 jaar

●Measuring temperatuur, niveauregeling

●fumigation, koeling en ventilatie, stofverwijdering


Silo-opties:

Lipp stalen silo

vergadering stalen silo


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

10

12

942

11

13

1235

12

14

1582.56

13

15

1990.05

14

16

2461.76

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Onderzoek