Inductieve niveau-Indicator

Inductieve niveau-indicator is een intelligente lastafhankelijk remventiel te detecteren het niveau aandoening, die uit niveau sensing sondes en intelligente controller bestaat. De intelligente controller weergeven en controle van de uitvoer door de niveau conditie waargenomen door de sonde. Beginsel werken: de sonde...

Productdetails

Inductieve niveau-indicator is een intelligente lastafhankelijk remventiel te detecteren het niveau aandoening, die uit niveau sensing sondes en intelligente controller bestaat. De intelligente controller weergeven en controle van de uitvoer door de niveau conditie waargenomen door de sonde.


Werkingsprincipe:

De sonde detecteert de niveau variatie van de omringende materialen en geavanceerde module genereert een overeenkomstige frequentie van de trilling volgens de variatie. Het zal worden omgezet in een analoog signaal en inbreng in de processor van de computer. De processor van de computer zal weergeven en controle van de uitvoer volgens de niveau variatie door het vergelijken van de parameters van materialen niveau voor en na.


Belangrijkste kenmerken en voordelen:

1. de sensing sondes en controller kunnen worden gescheiden; Het kan werken in de voorwaarden waaraan hoge trilling heeft.

2. inductie niveau-indicator is een intelligent niveau sensing apparaat, en is totaal verschillend van de traditionele niveau-indicator met mechanische overbrenging systeem.

3. het kan worden gebruikt voor poederachtige materiaal, granulair materiaal, nubby materiaal en vezelig materiaal.

4. het wordt wijd gebruikt in voorraad opslaglocaties van poeder, korrelig en nubby materialen in verschillende industrie├źn, met inbegrip van graan, levensmiddelen, diervoeders, chemische, metallurgie, apotheek, enz en apparatuur verwerking silos voor het vervaardigen van ontwerpen in diverse bedrijfstakken.


Onderzoek