Horizontale omloop droger

Horizontale omloop droger hoofdkenmerken: warmte spannen kamer en hete lucht recyclage wordt toegepast op horizontale omloop droger, die bespaart energie en vermindert kosten. De contactpunten in de binnenkamer met materialen is gemaakt van roestvrij staal om ervoor te zorgen de kwaliteit van de producten...

Productdetails

Horizontale omloop dryermain kenmerken:

Warmte spannen kamer en hete lucht recyclage wordt toegepast op horizontale omloop droger, die bespaart energie en vermindert kosten. De contactpunten in de binnenkamer met materialen is gemaakt van roestvrij staal om ervoor te zorgen de kwaliteit van de producten. Multi riemen rijden voorkomt pellets dat breken. Naast, de riemen snelheid kan worden aangepast aan controle drogen duur. Hete lucht stroom kan worden aangepast volgens materiële kenmerken en drogen eisen om de beste kwaliteit. Zelfreinigend systeem wordt toegepast op de bodem van de kamer om de resterende poeder en deeltjes schoon te maken.Horizontale omloop drogeris op grote schaal toegepast voor de behandeling van hoog niveau extrusie pellet feed en aqua diervoeders.

1. internationale geavanceerde technologie: swingende voorraad distributie apparaat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van materiaal- en vochtigheidsmanagement.

2. hoge-moleculaire polymeer netto of scherm van roestvast staal, geperforeerd plaat worden toegepast oorzaak van geen materiële steken en netheid.

3. unieke lucht kanaalsysteem: ronde buis stroomrichting volgens werkelijke behoefte kunt wijzigen.

4. inlaat en uitlaat worden respectievelijk gerangschikt in verschillende drogen periodes, die kunnen gemakkelijk aanpassen van temperatuur en vochtigheid van de lucht ploeg en drogen snelheid bepalen. Op deze manier kunnen de goede kwaliteit en een hoge mate van genezen worden gewaarborgd.

5. modulaire structuur: de lengte en richting, en kunnen vrij worden gemonteerd om te voldoen aan verschillende eisen. Mesh riem en scherm plaat heeft twee lagen (drie lagen en meer kunnen worden aangepast), terwijl de breedte van 1.2, 1.8 en 2.4 m kunnen worden gekozen. Standaard componenten kunnen worden aangesloten volgens klanten output en vochtgehalte.

6. droger en koeler kunnen worden gecombineerd en duur kan worden aangepast.

7. schoonmaken van dragon is uitgerust om te gaan met poeder en deeltjes.


Toepassing toepassingsgebied

Drogen (stabiliseren en koeling) van pellet, stuk en strip vormige materialen van diervoeders en levensmiddelen industrie. Het genezen en drogen problemen van geëxtrudeerde aqua feed, normale pellet feed of voedsel kan effectief worden opgelost. De definitieve pellets hebben verzet tegen ideale waterprestaties en goede vormgeving. hete lucht recyclingsysteem is energiebesparing, goedkoop en betrouwbaar.


Technicalparameters

Type

Handlingcapacity

Dryingarea

Beltwidth

Mainmotorpower

Moisturereducingrate

(t/h)

(m2)

(m)

(KW)

(%)

SHGW120 × 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

SHGW180 × 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

SHGW240 × 2

4-5

40.8

2.4

62.45

15

Onderzoek