Voedsel industrie Silo

Food toepassingen vereisen een silo-fabrikant die de unieke behoeften van food toepassingen begrijpt. De silo voor de menselijke voeding moet worden bepaald door lokale klimaat en voedselkwaliteit. Voedsel vocht en opslag temperatuur moet handhaven veiligheid bereik. Het kiezen van geschikte drogen-, reinigings- en ventilatie...

Productdetails

Food toepassingen vereisende fabrikant van een silodie begrijpt de unieke behoeften van food toepassingen. De silo voor de menselijke voeding moet worden bepaald door lokale klimaat en voedselkwaliteit. Voedsel vocht en opslag temperatuur moet handhaven veiligheid bereik. Het kiezen van geschikte drogen-, reinigings- en ventilatie-metingen.

Voedsel silo 'szijn beschikbaar in gelaste, vlakke panelbolted en klokkenspel deelvenster vastgeschroefd silo's van roestvrij staal, aluminium.

Alle voedsel silo's worden vervaardigd in ISO gecertificeerde productiefaciliteiten met behulp van strenge proces controles. Epoxy en glas-gesmolten-naar-stalen gecoate tanks zijn fabriek bekleed in milieuvriendelijke gecontroleerde omstandigheden voor kwaliteit en duurzaamheid. Food grade en NSF coatings en bouw zijn beschikbaar.Toepassingen:

●wheat-opslag

rijst-opslag

●Flour-opslag

●Soybean-opslag

graan opslag

●rapeseed-opslag

●maize-opslag

●Buckwheat-opslagEigenschappen en voordelen:

●galvanized stalen plaatmateriaal

●Base mangat

●Long beroepsleven: 25-30 jaar

●Measuring temperatuur, niveauregeling

●fumigation, koeling en ventilatie, stofverwijdering

●Automation controlesysteem

●Easy upgrade van de capaciteit of silo verplaatsen

●Good afdichting


Silo-opties:

●Lipp stalen silo

●assembly stalen silo


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Onderzoek