Gedempt draaiende Type niveau-Indicator

Inpluggen beurt type niveau-indicator (belemmeren niveau-indicator) op grote schaal voor de moderne industrie en opslag toegepast is, die gericht zijn op het toezicht en de controle van poeder en pellet materialen in de container. Vergeleken met verouderde producten, heeft deze niveau-indicator geavanceerde technologie, redelijke...

Productdetails

Inpluggen beurt type niveau-indicator (belemmeren niveau-indicator) op grote schaal voor de moderne industrie en opslag toegepast is, die gericht zijn op het toezicht en de controle van poeder en pellet materialen in de container. Vergeleken met verouderde producten, heeft deze niveau-indicator geavanceerde technologie, redelijke constructie, betrouwbare prestaties, eenvoudig onderhoud en hoge kosten performance, enz.

Kenmerken:

1. vervangt traditionele versnelling aandrijfsysteem.

2. langer beroepsleven. GDLWDZ serie inpluggen beurt type niveau sonde heeft 18 maanden garantie, terwijl traditionele belemmeren niveau sonde 12 maanden heeft.

3. Applicable aan materiƫle niveau opsporen van mash, pellet en fijne blok materiaal.

4. materiƫle niveau kan worden aangetoond op bepaalde punten.

5. intelligente detectie

6. kan niet alleen tonen materiaal niveau maar ook apparaat bedienen.

7. niet beperkt tot beperking van de omgeving, sterke anti-jamming prestaties en betrouwbare reactiviteit.

Algemeen toegepast op voorraad opslaglocaties voor poeder, pellets, fijne blok materialen en andere materialen in graan, feed en food industrie enz.


Onderzoek