Huis > Client vraag

FAQ

1. waar u gaan kopen van goede kwaliteit hout pellet machine in China.

Tegenwoordig vele overzeese importeurs hebben verwarring geconfronteerd met honderden en duizenden van Chinees hout pellet machine leveranciers van B2B bronnen of Google. Vanuit geografisch oogpunt, beste hout pellet machine leveranciers concentraat in Zuidoost-deel van China, vertegenwoordigt deze Geografie:

1. hoogste niveau ontwikkeling van economie in China, namelijk rijkste plaats in China.

2. het hoogste niveau van de productie,

3. enorme investering van o & o voor duurzame ontwikkeling,

4. meest talent deskundigen en beroep werknemers, beste tooling machines.

Dus ga naar Zuidoost-deel van China om gekwalificeerde hout pellet machine leverancier te vinden.

2. Hoe te kiezen voor gekwalificeerde hout pellet machine leverancier in Zuidoost-deel van China.

Tips:

1. Wanneer leveranciers hardware hetzelfde niveau bereikt, is het meest vergelijkbaar deel incl. softwarebeheer, krediet, cultuur, waarde. Test leveranciers software voor business.

2. zien is geloven, probeer te voorkomen dat de handelaar die u niet bekend is, in geval van fraude te behandelen. Bezoek leverancier als je kunt.

3. goed gezelschap huurt altijd beste Verkoopmanager, goede sales manager betekent volledig mededeling, volledig begrip, steun en geven altijd goede oplossingen te alle tijde client problemen op te lossen.

3、BASIC REGELS VOOR HET JUISTE GEBRUIK VAN DIES

Ervoor te zorgen dat de rollen goed worden aangepast: de roller te sterven afstand moet o.2mm - 0,3 mm. De instelling van een slechte roller kan contact tussen rollen en sterven. Dit kan leiden tot"rollover"op het sterven, hole-vervorming en gedeeltelijke verstopping van de gaten.

Een nieuwe matrijs vereist arunning-in periode. Start nieuwe sterven geleidelijk, ten minste voor de eerste 20-40 minuten, zodat ze zich langzaam opwarmen. Als u problemen ondervindt tijdens het starten van, werken het sterven voor 20-40 minuten met een mix van zemelen, olie (2%). Wanneer de productie klaar is, alleen het sterven te stoppen na het runnen van het op haver of maïs.

Bij het wijzigen van matrijzen, zorgvuldig inspecteren de voorwaarde van het sterven zithoek oppervlak en de fixing systeem (d.w.z. kraag, klem of slijtage-ring). N.B.: als het sterven niet goed met het vast is kan breken.

De klemmen ring van sterven moet telkens een nieuwe matrijs is gemonteerd op de machine, met name voor sterft met grote flenzen worden gecontroleerd. Ervaring blijkt dat de meerderheid van de gebroken matrijzen worden veroorzaakt door versleten of defecte klemmen ringen. Dies uitgevoerd met een defecte klemmen ring kunt maken sterke trillingen, gebroken sterft en de levensduur van een verminderde sterven.