Kabelgoot

Mesh kabelgoot We hebben Duitsland-type mesh kabelgoot, Frans-type mesh kabel lade en mand-type mesh kabelgoot. Ook kunnen we verschillende soorten gaas kabelgoot aanpassen, ladder kabelgoot en kabel manier kabelgoot afhankelijk van aanvraag van de klant. De open structuur van mesh kabelgoot maakt...

Productdetails

Mesh kabelgoot

We hebben de Duitsland-type mesh kabelgoot, Frans-type mesh kabel lade en mand-type mesh kabelgoot. Ook kunnen we verschillende soorten gaas kabelgoot aanpassen, ladder kabelgoot en kabel manier kabelgoot afhankelijk van aanvraag van de klant.

De open structuur van mesh kabelgoot kan de maximale ventilatie en de warmteafgifte van kabel, net als gemonteerd in de lucht. De warmte zal niet verzamelen, zodat het kan energiebesparing en van de kabel optimaliseren. De open structuur kunt ook voorkomen dat het verzamelen van water, stof en puin, om te voorkomen dat de bacteriën die gemakkelijk te kweken. Het is schoner en kan het risico van brand of andere veiligheidsrisico's verminderen.

Alle speciale onderdelen met inbegrip van bochten, drie-manieren, vier-manieren, lateien, etc, door rechte lade ter plaatse zal worden verwerkt en hoeft niet te worden afgewerkt in de fabriek. Het kan veel tijd en de duur aanpassen kosten besparen en afwerking van het project eerder.

Mesh kabelgoot is breed inzetbaar in verschillende industrieën met inbegrip van petroleum, chemische, staal, eet- en drinkgelegenheden, bankieren, vervoer, kantoor, computerruimte en andere. Het geniet steeds van klanten gunst in binnenland en buitenland.

Oppervlaktebehandeling: elektrogalvanisatie, electro-verzinkt, zink-nikkel, dacromet, HDG (volbad galvanisatie), passiveren, elektrolytisch polijsten.


Trog rechte kabelgoot

Specificaties: De specificaties kunnen worden aangepast afhankelijk van het project.

Productieproces: geautomatiseerde design, mechanische en voorgevormde productie;

Thermisch galvaniseren oppervlaktebehandeling.


Kenmerken:

Het kenmerken van flexibele montage, snelle installatie, eenvoudig onderhoud, en wordt veel gebruikt in elektrische aansturing distributie kabel en draad leggen in indoor, outdoor, kabel loopgraven, tunnels en andere techniek.


Onderzoek