Brouwen industrie Silo met lage Silo kosten

Brewer graansilo's in feite een onderliggende maar significante rol spelen in de productie bier: ze krijgen de functie voor het aanhouden van de uitgeputte mout residuen ("Brouwer korrels"). De productieprocessen van de drankindustrie worden voortdurend nieuwe eisen op de bouw van containers plaatsen...

Productdetails

Brewer graansilo's in feite een onderliggende maar significante rol spelen in de productie bier: ze krijgen de functie voor het aanhouden van de residuen van verarmd mout ("Brouwer korrels”).

De productieprocessen van de drankindustrie voortdurend nieuwe eisen plaatst op de bouw van containers en het is juist in het begrip van Brouwer graansilo's dat de hoogste mate van flexibiliteit nodig is om het recht doen aan de specifieke stromen en de behoeften van de brouwerijen. FDSP ontwerpt aangepaste, onafhankelijke Brouwer graansilo's: apparatuur, die wordt verkocht als een ondersteunende structuur of met frame staat.

Over het algemeen eenBrouwer graan silois een rechtop, gesloten container. De silo heeft verticale ladder, een ronde trapleuning en een ventilatie rooster. De doorsnede is soms ronde en soms vierkant. Installatie met een bal trap is een optie als bal type pijp reinigingsapparatuur wordt gebruikt. De bal wordt buiten de silo verwijderd.

Toepassingen:

●maize-opslag

●Brewing mout opslag

●Rice-opslag

●wheat-opslag

●sorghum-opslag

●Corn-opslag

●alcohol storae


Eigenschappen en voordelen:

●Good afdichting

●Good dichtheid

●Corrosion resistent

●galvanized stalen plaatmateriaal

●Base mangat

●High kracht

●Long beroepsleven: 25-30 jaar

●Measuring temperatuur, niveauregeling


Silo-opties:

Lipp stalen silo is de beste keuze


Het volledige stroomschema voor een brouwen industrie silo:

DE GRONDSTOF-INTAKING--HET REINIGINGSSYSTEEM--HET DROGEN SYSTEEM--HET OPSLAGSYSTEEM--HET ELEKTRISCHE HARTSLAGSTURING SYSTEEM

1. DE GRONDSTOF-INTAKING

2. HET REINIGINGSSYSTEEM

3. HET DROGEN SYSTEEM

4. HET OPSLAGSYSTEEM

5. HET ELEKTRISCHE REGELSYSTEEM


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Onderzoek