Huis > Over ons > Verbonden ondernemingen

Jiangsu Liangyou Agro machines Co., Ltd

Jiangsu Liangyou Co., Ltd machines Agro is gespecialiseerd in de productie diervoeders machines, samengestelde meststof machines, gras verwerking van machines, bio-energie apparatuur en installatie voor volledige techniek, die geslaagd is voor de certificering van ISO9001: 2000 en CE. Onze producten worden veel gebruikt op verschillende gebieden zoals graan, feed, veeteelt, aquacultuur boerderij, microbiële samengestelde meststof en milieu vriendelijke industrie. Afhankelijk van de state of the art technologie in ons werkveld en volwassen bedrijfskunde systemen, waardoor de producten van Liangyou niet alleen goed op de binnenlandse markt verkocht, maar ook naar ZEE, Europese en Afrikaanse landen zijn uitgevoerd. Onze feed volledige apparatuur voor pluimvee, vee en aquacultuur zijn op de top van de producten die worden geëxporteerd naar het buitenland. Onze producten zijn met een adellijke titel de eer als andquot; China beroemde Brandandquot; andquot; China Superior Product andquot; "Trust waardig voor kwaliteit in Chinaandquot; en andquot; Gekwalificeerde bedrijf voor kwaliteit Supervisionandquot;.
Nemen de andquot; Oprechtheid maakt vertrouwen, kwaliteit wint marketandquot; Als onze bedrijfsfilosofie, door onze geavanceerde weet hoe, superieure kwaliteit en bevredigende dienstverlening, wij het vertrouwen van onze klanten hebben opgedaan. We hebben ook overvloedig en uitstekende praktische ervaringen in diervoeders volledig engineering, graan vervoert engineering, microbiële milieu vriendelijke engineering en opslag engineering verworven. Door onze wetenschappelijke design, uitstekende technologie, prima product, doordachte en perfecte service wensen wij slaan de handen in met onze klanten, samen verder en oprecht samenwerken, om een briljante toekomst maken.

Website:www.fdsp.CC

Jiangsu Liangyou Silo Engineering Co., Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,De provincie Jiangsu. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van stalen silo engineering en verschillende materiële opslagtechnologieën en verkoop en service van aanverwante producten. Haar producten worden op grote schaal toegepast in de agrarische sector, de industriële veld en plaatsen zoals levensmiddelen, diervoeders, olie, meel, brouwen, chemicaliën, bouwmaterialen, havens en milieubescherming. Het bedrijf heeft een grote partij van professioneel talent verzameld en senior managers die bezig met het staal industrie silo voor vele jaren, en heeft met succes beheerd en uitgevoerd honderden stalen silo projecten om klanten echt getuige van de kwaliteit van de "Liangyou" stalen silo's van onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van de stalen silo's tot uitvoering van engineeringprojecten en profase raadpleging dienst na verkoop.

Het bedrijf is in staat van de klanten te voorzien van 30-8000-ton stalen silo's van verschillende specificaties en onderneming één-pakket turnkey projecten inclusief verpakte technologieontwerp, civieltechnische basisontwerp, verheffen, transporteren, schoonmaak, magnetische scheiding, drogen, meten, temperatuurmeting, fuming of stomen, koude opslag, warmte behoud, ventileren en ontstoffing en ontwerp, fabricage, installatie, debuggen en opleiding van professionele ondersteuning apparatuur, zoals automatische controlesystemen. Ondertussen, het biedt klanten ondersteuning apparatuur zoals emmer liften met de compacte capaciteit van 20 tot en met 1.000 ton per uur, schraper transporteurs en transportbanden.

In de bedrijfsfilosofie van "Win Trust by oprechtheid, Make succes door kwaliteit", heeft het bedrijf sterker op grond van haar geavanceerde ontwikkeling filosofie, uitstekende werking beheer en uitstekende productie managementteam geweest. Het bedrijf streeft naar het model van de opslagindustrie worden door rechts van de kwalitatief hoogwaardige productkwaliteit, geavanceerde technologieën en goede service. Op basis van China en de wereld, biedt het dat de klanten met huishoudelijke en overzee geavanceerde technologieën.

Website:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute co gevonden door ZheJiang Universiteit en Liangyou bedrijf" en andquot; Hernieuwbare energie Werktuigbouwkunde technologie centrum samen gevonden door ZheJiang Universiteit en Liangyou companyandquot; en het is gespecialiseerd in de productie van biomassa pellet machines, evenals biomassa meststof machines en ontwerp, fabricage, installatie, sales en service van turnkey projectoplossing.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
hankelijk turn-key installaties voor biomassa pillering voor landbouwgewassen in China.Meanwhile het kan worden pelleted voor afval van bosbouw, ook. We kunnen aanpassen en turn-key project voor alle soorten materialen voor klanten volgens hun verschillende verzoek, materialen, en website ontwerp.

Voor Bio meststof, organische meststof: Wij hebben specifiek voor Randamp; D van organische meststof voor vele jaren samengestelde en we turn-key project met capaciteit ondernemen kunnen 10.000-100.000 ton per jaar. Het kan worden geproduceerd voor organische meststof, zoals mest van KIP, VARKENS, RUNDEREN en afval van granen, riolering andamp; organisch afval na stapelen, gisting, en korreling. Met andquot, verdienstelijke bt eerlijkheid, succes door kwaliteit andquot; concept, en geavanceerde technologie, superieure kwaliteit en de beste service, richten we ons op de ontwikkeling van biomassa-energie en biomassa meststof pillering technologie, make contionuous innovatie, verandering afval in schat, impuls geven voor chinaand #39; s hernieuwbare energieontwikkeling en gebruik, industrialiseren van hernieuwbare energie en de bescherming van het milieu bijdragen.

Website:www.fdsp-Reme.com